FöretagsAkademin


Hem Om FöretagsAkademin Aktiviteter Goda exempel Nätverk Press Kontakta oss

 

 

 

 

FöretagsAkademin 2.0 i samarbete med Malmö Högskola

Vill du rekrytera en student?

Gå med i Future Finder, nätverket där företag och studenter vid Malmö högskola kan mötas och knyta kontakter. Detta är en unik möjlighet för ert företag att synas och få kontakt med den kompetens ni söker.

 

Genom att gå med i Future Finder får ni möjlighet att gratis lägga upp jobbannonser, praktikplatser eller uppsatsuppdrag.

 

I många studenters utbildning ingår en eller flera praktikperioder. Genom att rekrytera en praktikant, eller projektanställa en student, kan ni få en nytänkande och intresserad medarbetare som kan bidra till er verksamhets utveckling.

 

Att registrera sig i Future Finder är gratis.

 

Läs mer hur ni kan dra nytta av nätverket och registrera er här...

 


 

 

Malmö Högskola

 

Arbetsförmedlingen på FA 2.0

 

Öppen mötesplats, onsdagar kl. 08.30-09.00, S:t Knuts väg 19

 

Projektets samarbete med arbetsförmedlingen har nu resulterat i att vi öppnar upp en mötesplats mellan dig som företagare och Arbetsförmedlingen. 

 

Under hela våren, med första tillfälle den 17 mars, kommer medarbetare från Arbetsförmedlingen att finnas i FöretagsAkademins lokaler, varje onsdag mellan kl. 08.30-09.00.

 

De kommer att finnas här för att ge svar på dina frågor kring rekrytering, informera om sin verksamhet och ge dig om du önskar hjälp med dina rekryteringar. Du behöver inte boka tid, utan kom förutsättningslöst för att se vad Arbetsförmedlingen kan göra för ditt företag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Producerad av Vitaminera AB