FöretagsAkademin


Hem Om FöretagsAkademin Aktiviteter Goda exempel Nätverk Press Kontakta oss

 

 

Vi hade valt att genomföra den här spridningskonferensen på ett annorlunda sätt

som så mycket annat i FöretagsAkademin 2.0, och bjöd på en kavalkad – en föreställning som var fylld av resultat, fakta och goda exempel på företag som deltagit. Utan tvivel har projektet levererat det som var tänkt och många, många företag och anställda har lyfts genom den kompetensutveckling och andra aktiviteter som projektet har bjudit på under 2009-2010.

 

Det handlade om tillväxt, individuell utveckling, jämställdhet, tillgänglighet, mångfald, företags- och affärsutveckling i sina mest konkreta former. Allt väsentligt presenterades med både fakta, seriositet, humor och värme! Tack till alla medverkande som bidrog på scen och tack till en fantastisk publik som bidrog starkt till den sköna känslan och gemytet!

 

Vår programproducent Peter Tegnér ska ha en särskild eloge för det krävande arbetet med att få ihop alla detaljer till ett fulländat program. Likaså ett stort tack till Trine Grönlund som var konferencier och med stor professionalitet lotsade oss genom FöretagsAkademins 2.0  fantastiska resa under kvällen! Filmen som visar projektets två år på 7 minuter, kommer att finnas på hemsidan inom kort, www.foretagsakademin.org  Där finns f ö även de fyra andra filmerna som gjorts för att dokumentera resultat och erfarenheter från Individuella utbildningar, Nätverk samt Aktiviteter & Insatser.

 

Malmö stad och Malmö företagsgrupper (genom Pehr Andersson, näringslivsdirektör, och Ingemar Holm, ordförande Malmö Företagsgrupper), tackade för ett lyckat projekt med hög kvalitet, och uttalade samtidigt sina ambitioner att i en eller annan form fortsätta samarbetet mellan kommun och näringsliv, när det gäller satsningar på kompetensutveckling och företagens tillväxt.

 

- Det lovar gott för framtiden! Stort lycka till, alla företag, Malmö stad och Malmö Företagsgrupper!

 

Ingrid Haraldsson

Projektledare FA 2.0

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Producerad av Vitaminera AB