FöretagsAkademin 2.0


Hem Om FöretagsAkademin Aktiviteter Goda exempel Nätverk Press Kontakta oss

 

 

Mångfald vt 09 Slogan tävling Höstmingel 3 nov 2010 Export och nya marknader 23 nov 2010 Tack 14 december Kort resumé 14 december

3nov_mixbild

Höstmingel

med Malmö Företagsgrupper och FöretagsAkademin 2.0!

 

Kvällen den 3 nov samlades 350 företagare från Malmö och kranskommunerna på Luftkastellet. På programmet stod dels mat & mingel och dels intressanta föreläsare och webbstationer på temat Sociala Media.

Ännu en av de lyckade aktiviteter som FA 2.0 gjort sig känt för, där företagare träffas, knyter kontakter och påbörjar både affärer och samarbeten. Snacka om företagsutveckling!

 

Anders Mildner (överst) fick upp ögonen på oss vilken fantastisk spridning av nyheter och information man kan få via twitter och it-strategen Christina Heinonen (mitten) gav många tankar kring hur vi företag kan använda oss av sociala media när det gäller marknadsföring. Claes Magnusson och hans studenter visade med de sju webbstationerna hur man gör när man facebookar och twittrar mm. Filmbolaget som dokumenterar FA 2.0 med fem filmer var förstås också på plats för att föreviga företagens intryck av kvällen!

Samtidigt fanns 19 intressanta utställare på plats och trivseln var ett faktum! Där fanns något för var och en. Malmö Företagsgrupper stod för maten och de två drinkbiljetterna i varje påse som delades ut, blev "hårdvaluta"! Bussar tog våra deltagare till och från Luftkastellet, och vid 21.30-tiden kunde vi alla nöjt konstatera att det var ett lyckat arrangemang!

 

Tack alla hjälpande händer som såg till att våra deltagare trivdes, och inte minst Yasemine som var programproducent, festfixare och kvällens moderator tillika! (hö längst ner med Inga-Lill Lelky)

 

Tack också till Djungelpatrullen och Chokladhuset, som sponsrade med vackra växter och sagolikt god choklad till fikat.

 

Ingrid Haraldsson, projektledare FA 2.0

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Producerad av Vitaminera AB