FöretagsAkademin 2.0


Hem Om FöretagsAkademin Aktiviteter Goda exempel Nätverk Press Kontakta oss

 

 

Pressmeddelanden 090427 090218 101203 Publicerade artiklar Egna artiklar Logotyper

Pressmeddelande 2009-02-18

 

FöretagsAkademin 2.0 drar igång: EU-pengar ska få Malmös företag att växa

Presskonferens den 25:e februari klockan 11.30

 

Malmö stads Näringslivskontor har tillsammans med Malmö Företagsgrupper fått 26 miljoner från ESF-rådet för att få stadens företag att utvecklas. Med mer pengar i potten och fler deltagande företag ska framgångarna från förra FöretagsAkademin överträffas.

 

Välkommen till presskonferensen den 25:e februari så får du veta mer. Den börjar klockan 11.30 i våra lokaler på S:t Knutsväg 19.

 

Initiativtagarna Björn Bergman, Näringslivsdirektör för Malmö stad och Ingemar Holm från Malmö Företagsgrupper och tre representanter från medverkande företag finns på plats för att berätta mer och svara på frågor. Vi bjuder på något att äta och dricka.

 

Målet med FöretagsAkademin 2.0 är att stärka Malmös företag genom kompetensutveckling, nätverksbyggande och utveckling av den regionala marknaden och i förlängningen ökad sysselsättning. Under en tvåårsperiod erbjuds Malmös företag och dess anställda individuellt anpassade utbildningar efter sina och företagens behov, helt kostnadsfritt. På detta sätt ska företagens anställda utvecklas i takt med att arbetslivet förändras.

 

Alla medverkande företag inbjuds till seminarier i ämnena jämställdhet, mångfald och tillgänglighet.

 

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till mig, projektledare Inga-Lill Lellky på 0705-46 63 34
inga-lill.foretagsakademin@malmo.se

 

Välkommen!

 

Inga-Lill Lellky

Projektledare för FöretagsAkademin 2.0.

 

Malmö stads Näringslivskontor är projektägare och projektledareär Piku AB. FöretagsAkademin är ett samverkansprojekt mellan Näringslivskontoret Malmö stad och Malmö Företagsgrupper. Projektet drivs under tiden 2009-2011 och delfinansieras av EU genom Europeiska socialfonden.

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Producerad av Vitaminera AB